Ko sam ja?

Ja sam Isidora Đokić i pišem blog za ambiciozne žene koje žele da briljiraju u svakoj sferi svog života, ali zbog loših navika i uverenja ostaju zarobljene u manjku energije i vremena za sve ono što žele da postignu.

Šta je moj cilj?

Želja mi je da naučim žene šta je to što rade i kako razmišljaju one super žene koje postižu sve u životu. Cilj mi je da naučim žene kako da izbegnu gubljenje vremena i energije i kako da prikupljaju energiju za sve što žele da postignu u danu.
Biti preduzetnica, majka, partnerka, radnica, zdrava, lepa, zgodna i sve skupa zadovoljna je izvodljivo. A kako sve od jednom? E to želim da naučim sve ambiciozne žene.

Odakle meni ovo znanje?

Do ovog znanja sam došla kroz godine rada na sebi, iz uverenja da sigurno postoji način da postignem i fokus na poslu i prisutnost u porodici i kvalitetan partnerski odnos, pa i vreme sa društvom i da mi ostane vremena i energije za mene samu, moja interesovanja, zadovoljstva, odmor. Želela sam da postignem sve, a jedno vreme sam postizala samo ono što moram, ali sam sve vreme verovala da mogu sve i to sa pola snage. Iz tog uverenja sam krenula da radim na sebi i učim šta je to što nam svima uzima vreme i energiju, a šta je to što nas puni energijom. Krenula sam da optimizujem svoj život, da bih dobila dovoljno vremena i energije za sve što želim.
Sve ono što sam naučila kroz više od 6 godina ličnog razvoja sa psihoterapeutom, kroz skoro deceniju iskustva u radu u biznisu, kroz koučing edukaciju, MBA biznis studije i veoma značajno roditeljstvo, dalo mi je znanje o tome šta je sve potrebno da bi žena bila uspešna na svim poljima potrebnim da bude zadovoljna sobom u celosti. Što je najbitnije, svom tom edukacijom i iskustvom, imam znanje kako da prenesem svoje znanje svakome ko krene na put ličnog razvoja.
.

Tu sam za tebe

Kroz 1 na 1 pristup, usmeravam te da pronađeš svoje kočnice i prevaziđeš ih.
Bez obzira šta ti okolina govori, nikome ne dugiješ žrtvu i ako si u potrazi za najboljom verzijom sebe NA PRAVOM SI MESTU.

Zakaži besplatne konsultacije

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.